Spa manicure is een weldaad voor uw handen en nagels. Doordat de handen voortdurend worden blootgesteld aan water en allerlei weersinvloeden kunnen ze uitdrogen en soms pijnlijk openspringen. Om dat te voorkomen is het belangrijk om ze goed te verzorgen. U kunt bij mij 3 verschillende behandelingen boeken, zodat uw handen en nagels er weer goed verzorgd uitzien.

 

Brons: Uw nagelriemen worden gemasseerd en terug geduwd. De nagels worden in vorm gevijld en gepolijst. Vervolgens gaan de handen in een badje met etherische olie en daarna worden ze gescrubt. Deze behandeling duurt ongeveer 25 minuten.

 

Zilver: Uw handen krijgen dezelfde behandeling als brons, maar dan als extra's een handmasker en een hand en onderarm massage. Deze behandeling duurt ongeveer 50 minuten.

 

Goud: Uw handen krijgen dezelfde behandeling als brons, maar dan als extra's een paraffine behandeling en een hand en onderarm massage. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

 

Paraffine behandeling is zeer verzachtend en verzorgend voor uw handen. Een paraffinebad is geschikt voor iedereen, echter is dit bijzonder aan te raden voor mensen met reumatische aandoeningen, artritis, winterhanden etc. De pijn zal dermate verlichten bij regelmatig gebruik van de paraffinepakking.

 
TIP: Deze behandelingen zijn erg leuk om te krijgen en te geven

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK